Om turnering

Den första Catalonia Cup floorball turneringen kommer att spelas 27.-28. April 2019 i Blanes – Catalonia (70 Km norr om Barcelona). Lag från Finland, Sverige, Spanien, Europa och förhoppningsvis från andra delar av världen ska ta del i turnering. En turneing med internationella matcher i en avslappnad miljö och naturligtvis med en avslutnings fest med alla lag som kronan på verket. Denna turnering är ett fantastisk sätt att sluta säsongen 2018-19. Den spanska våren välkomnar er med Sol och värme plus nära till stranden, kan det bli bättre?

Det finns en turnering för både herr- och damlag. Så samla ihop dina vänner och Kontakta oss för mer information vi gör skräddarsydda paket, vi kan arrangera allt även flyg om ni så önskar.

Turnering kommer att spelas med lag i fyra grupper med IFF regler. Efter gruppspel kommer utslagsmatcher och avslutas med Final (En Herr Final och en Dam Final). Grand Opening Fredag den 26 April, match dagar Lördag och Söndag (27 och 28 April)

– Minimum 4 matcher per lag är garanterat

– Lagen delar omklädningsrum

– Match program kommer att bli publicerad en månad i förväg

– Priset kommer att inkludera anmälningsavgift i turneringen, boende, Hel pension och evetuella transporter mellan match arenan och boendet.

– Officiell arrangör av Turneringen är Resebyrån Travelinman med partners

– Turnerings ansvariga på plats är: Jarkko Savenius och Pekka ”nupi” Nieminen, båda med meriter från Finländska landslaget, så allt är förberett för en gigantisk Innebandy fest som du inte vill missa.

Anmäl nu och spara pengar, alla anmälningar som göres under detta år kommer att erbjudas en 2018 rabatt, gäller till den 20 December 2018

Välkommen!

Click icon below for more information in English.

Enkku info ruotsin sivulle